Theres A Grammelstorff

Alla inlägg den 24 mars 2011

Av Theres - 24 mars 2011 21:14



Ikväll har Gabriel haft ett jättejobbigt utbrott. . .


En del lärare skulle man kunna skita ner i halsen på!!!

Gabriel som har sina bekymmer med sig själv och allt vad det medför har haft det kämpigt med skrivningen och eftersom det har varit så laddat har vi valt att "bara" peppa honom till det han vill göra inom detta änme. . .

Varje vecka har dom en bokstavsläxa som inne bär att dom ska ha med sig en sak som börjar på veckans bokstav och man ska skriva ledtrådar till detta. Gabriel har inte velat göra detta innan så han har kommit på dom och jag har skrivit. Förra veckan så gjorde han det av bara farten så jag berömde honom jättemycket för det!!

Men. . . .


Ikväll så ville han prompt inte skriva så efter en stunds skrikande och gråtande så kommer det fram att hon hade klagat på att han bara hade använt stora bokstäver. . .Gahhh!!!!


Hon ska nog söka sig annat jobb, känns som att hon har jobbat färdigt med detta!!


Imon ska det bli möte med rektorn för förskolorna och rektorn för skolan och den pedagog som Zakarias har haft nu. . .har lite annat att ta upp med den rektorn nu kan man säga. . .

Ska även söka reda på den andra rektorn som är chef för mattanterna och diskutera vad som händer när man inte genomför det som lovas för vår son. . .


Mycket ilska just nu. . .ska skriva en lista så jag inte glömmer något imon när jag ska prata med alla. . .


Puss & Nattisen!!

Av Theres - 24 mars 2011 07:40

Jag längtar ut! Har nu genomgått en andra omgång magsjuka, vanlig men ändå ganska jobbigt. . . Synd att Pär får vara hemma men vad ska man göra?


Gabriel ticsar på som bara den, tänk att ett kalas kan trigga igång ticsen på detta vis. Kan ju inte sånt här men trodde att medicinen tog det hela tiden men sen kalaset så har det bara eskalerat så nu är harklingarna så kraftiga igen att han får böja sig dubbelt, stackarn! Tur att inte ångesten har följt med denna gången (än).


Nu ska Pär lämna killarna och jag ska passa på att vila en stund =)


Puss!

Ovido - Quiz & Flashcards