Theres A Grammelstorff

Alla inlägg den 30 mars 2011

Av Theres - 30 mars 2011 09:23


Såå många som skriver på sina bloggar just nu om hurvida det är rätt eller fel att lämna barn på dagis vid 1 års ålder. . .


Jag tror att alla har rätt att göra som dom känner är rätt för deras barn och familj men jag tror också att många föräldrar idag lämnar sina barn för lätt. . .många tror att barnen behöver pedagogisk stimulans. . . Vad kan en 1-åring behöva mer än sin familj??? Jag förstår inte det. . .

Vi har valt att ha våra barn hemma länge och leva på lägre inkomst. . .Gabriel var 3 år när han skolades in, då kunde man förklara för honom att mamma eller pappa kommer snart och hämtar dig och han förstor det =)) Zakarias var 2,5 när han skolades in och det kändes bara bra för han följde bara med sin storebror in hos dagmamman och så var dagen igång. Till detta hör också att jag jobbade bara 50% de första åren och när jag sen ökade % och de hade börjat på dagis eftersom dagmamman fick sluta när de var lite äldre så visade det sig att våra barn inte är några dagisbarn alls. . . Gabriel har nu sina diagnoserKombinerad ADHD och Tourettes syndrom och Zakarias står i kö för utredning för ADHD och vi känner att vi har gjort rätt av hela våra hjärtan!!!


Wilmer då som snart fyller 2 år är fortfarande hemma på heltid och kommer så vara tills han kan börja på allmän förskola vilket här är när han fyller 4 år =))

Vi tror att barnen har det bäst hos sina föräldrar, tror man något annat är det lite ledsamt kan jag känna. . .


Nu ska jag pussa litepå Wilmer och ska han sova en runda inann vi ger oss ut för att hämta hem pojkarna igen =))


Puss på er!!

Ovido - Quiz & Flashcards