Theres A Grammelstorff

Alla inlägg den 10 juli 2011

Av Theres - 10 juli 2011 08:56

Efter ett ofrivilligt avbrott på bloggen pga att vår dator har crachat så är jag nu tillbaka =))


Vi var ju som sagt inne i måndags för provtagning. Han hade inte fått sova på natten pga att han hade molande värk i magen. . . Så vi tog oss minsann en tur till Barnakuten =)) Där vi träffade Dr. Erik Falk!! Underbara människa!!! Han har nu följt oss och blivit vår kontakt med läkevärlden. . . Annars har vi även Martin Jägervall vilket känns mycket bra det också =)

Alla prover vi tog har sett bra ut så då går vi vidare =)

Odlingen hade inte visat något i torsdags men eftersom svampar växer så långsamt så var det inte vi kunder lita på så imorgon så får vi svar på den också.

Vi ska även in till Bup imorgon och träffa BÄSTA Marie O`niell för att prata om hans ångest, jag ringde faktiskt Bup-akuten i fredags då jag började känna att för Gabriels skull kan vi inte hålla på mycket längre. . . All smärta har gjort att han får sån ångest och är sur och vresig HELA tiden, vilket verkligen inte är konstigt!! Så då ska vi dit och filura lite med henne =)

Erik och jag kom även fram till att Gabriel har alltid haft strul med sin mage på ett eller annat vis så nu ska vi glömma den ev svampen lite och se vad som är konstigt med hans mage. . .han skulle koppla in Johan Johnsson också som nu tydligen har gått och blivit överläkare (han var ju ny när jag började) hihi han är kanonbra!! Han är deras magspecialist!!! Ska då ta prover för celiaci osv. . .


Vi har annars haft en kanonvecka då vi bor i farmor och farfars hus där Gabriel kan ligga framför tvn hela dagarna och vi andra kan vara ute och leva på som vanligt utan att vi eller han ska känna att det är ett problem. . . TACK SNÄLLA!!!


Nu blir det frallebak med en make som ska göra allting tillsammans!!! För han kan inte göra någonting själv!!


Puss och kram alla!!!

Ovido - Quiz & Flashcards