Theres A Grammelstorff

Alla inlägg den 12 juli 2011

Av Theres - 12 juli 2011 15:29

Trött på skiten nu!!!

Pär pratat med en läkare som också är insatt. . . Han undrade varför han hade strattera och inte nån annan medicin. . .hmm kan han inte läsa i journalerna. . .men det förstod han ju när det blev förklarat. . .

Det är inget farligt han har magen sa han också. . .HUR FAN kan han avgöra det när ingen någonsin har sett något liknande förut???? Bara undrar??? Pär ska ringa till Akuten nu så får dom sätta lite fart nu för nu känns det ohållbart att hela vår värld hänger kring detta, alla i familjen blir lidande, ionte bara Gabriel!! tycker så synd om honom!! Omeprazolen som han får mot de blödande såren i magen ska ju hjälpa mer och mer men det händer ingenting. . .

Doktor Martin tyckte också att vi skulle testa att ge Stratteran vid ett annat mål, HALLÅ!!! Man får inte ge det efter 9.30 . .hur ska vi hinna med fler mål än frukost där då??? Fortfarande måånga frågor. . .


Han har ont i magen och har vilat i 3 h nu . . .ligger just nu i soffan och mår pest!!


Kram igen på er alla som läser!!


Av Theres - 12 juli 2011 12:56


 

Gabriel på uppvaket efter gastron. 


 

Vinbären som ska bli saft =)) 


Syskonmys i poolen <3<3<3


Sköna söndagsmorgon!! 


 

Gabriels tårta =))


Fetsnyggingen med hjälmen, STILIG!!


  

8-åringen!!!


 

Ett uns flummig när medicinen började verka efter 1,5 tim ;)) 

Av Theres - 12 juli 2011 12:44

Vad hände med det goda förtroendet jag hade fått för Doktor Erik då??

Det flög minsann sin kos igår!!

Han lovade i fredags att han skulle ringa igår och lämna besked om odlingen men nejdå. . .istället ser jag honom springa runt i koridorerna på den avd där Gabriel och jag befinner oss. . .han lägger även sin hand över min en snabb runda och säger något jag inte ens kommer ihåg, för det ver inte viktigt!! Vart mest chockad!!


Det som snurrar mest nu är ju självklart om det som fyllde insidan på hans magsäck kan vara farligt??? och så är det att Marie vill höja Stratteran för att minska hans utbrott men måste då får klartecken från Erik om Gabriels fysiska tillstånd gör att han kan tappa ännu mer i vikt eller inte. . .

Ska vi höja så måste jag ju ner och beställa medicin som tar ca 2 dagar att få hem så då går tiden ännu mer. . .GRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!

ÄR ARG NU!!!

och väldigt besviken. . .vill ju veta om det är något farligt han har i magen eller inte. . .finns det kvar eller inte. . .är det därför han har ont i magen eller inte. . .har dom blödande rodnaderna försvunnit eller inte. . .varför vill ingen svara. . . FÖR INGEN HAR VARIT MED OM DETTA FÖRUT!!! GISSA??? INTE VI HELLER!!!


Minsann en citodon nu mot spänningarna som kommer sig smygande igen och inta soffan där de stora kikar på film och passa på medans Wilmer sover ;))


Kram alla!!!

Ovido - Quiz & Flashcards