Theres A Grammelstorff

Alla inlägg den 13 juli 2011

Av Theres - 13 juli 2011 14:08

Han lyser med sin frånvaro. . .och ingen som ringer om något ul så det blir inte idag heller. . .

Jag fattar inte hur länge en pojk på 8 år ska ha ont i magen. . .???


Nu har vi kikat på tv, pysslat och tittat om det kommit någon post. . .

Nu blir det lite tv till iaf för Gabriel som är som en uppretad geting!! Bzzz. . .

Som sagt så har han varit det sen innan skolavslutningen, tydligen inte helt ovanligt att "dessa" barnen blir det. . . Tur att lovet inte är så långt ha ha ha NOT!!! Det e ju sketalångt då om man ska ha det så här hela sommarlovet. . .


Väntar på inbjudan till utredning för Zakarias nu också, lika spännande igen faktiskt =)) Se vilka som ska vara med och vad det blir för resultat. . .

När vi hade gått ADHD-kursen och gjort Gabriels utredning så vart vi ju dundersäkra på att Zakarias också har ADHD fast han "syns" mer än vad Gabriels gör. . . Överaktiv till tusen och inte så arga utbrott men han tjurar istället och när han väl börjat tjura så går det inte få det ur honom utan precis som med Gabriels utbrott så är det bara att vänta ut honom tills han är färdig. . .


Hoppas svärmor och svärfar hittar en lägenhet dom är nöjda med så kan vi hyra deras hus sen =)) Perfekt med varsitt rum och vi kan också stänga in oss om vi vill ;))  och en trädgård som dom kan springa i och vara i kojan under busken =)) vi kan sitta ute på kvällarna i uterummet och bara vara. . . Skulle ju vara rätt nice om man säger så. . .känns som att vi faktiskt förtjänar det nu, om man får säga så. . .


Jaja, kika lite på Trassel nu med grabbarna (nya favvisen) innan Wilmer vaknar =))


Kram på er!!

Av Theres - 13 juli 2011 11:22

Vart minsann en sväng på barnakuten igår kväll också =))

Där vi träffade en läkare som är kanon också. . .hon undrade om det var något ul gjort på magen. . .nope icke då. . .så det är det en remiss skickat för så det ska göras nu denna veckan, antingen idag eller imorgon. . .hon lyssnade också på magen så nu vart det laktosfritt som gäller även för honom, börjar bli många i familjen som käkar det nu =)) Vi lagar iafs laktosfri mat men han har ju ändå druckit vanlig mjölk och glass och godis. . .men nu ska vi testa detta i 14 dagar =)) Han drack faktiskt mjölken utan problem så TACK GUD för det!!!

Han mår lika än så länge men dettar ett tag innan tarmluddet byggs upp igen om det är det så. . .

Har även lyckats lämna in bajsproverna idag så nu är det att hålla tummarna. . .

Hon sa också att hon också skulle lämna en bevakning till Dr Erik så att han skulle ringa oss idag. . .inte än iaf. . . Dom hade också skrivit att dom inte ska kolla upp magen med en ny gastro om han inte försämras drastiskt. . . Inget jag gillar direkt, vill gärna veta om det är kvar eller om försämras. . . Fattar inte att dom inte vill kolla upp det om dom nu inte vet vad det är. . . Men alla prover ser ju så fina ut så då kan det inte vara något. . .

Trodde ju dom hade lärt sig att våra barn är undantagen. . .det verkade ju så i början iaf. . . jaja imorgom höjer vi dosen Strattera iaf =)) Alltid något!! Vi ska upp till 35 mg, det kan höjas till 45 om det behövs men då får han inte gå ner mer i vikt. . .


Ikväll ska Gabriel och jag till kyrkan för att lyssna på Musik i sommarkväll =)) Mysigt!!


Nu ska jag se om jag kan trolla lite med knäna och fixa något till lunch. . .ibland är det bra tråkigt att fixa mat. . .


Kram alla!!!

Ovido - Quiz & Flashcards