Theres A Grammelstorff

Alla inlägg under november 2010

Av Theres - 18 november 2010 11:31



i tisdagskväll så trillade Wilmer mellan 2 stolar och fick ett rätt streck i bakhuvudet. . .Gabriel sov hos farmor och farfar en natt till trots att han bröt ihop fullständigt när jag hämtade honom på skolan. . .


så igår när jag vaknade så kom Zakarias och sa att han hade pinkat ner hela sängen, bara att pallra sig ner till tvättstugan och se om det var ledigt och när jag såg att det var ledigt hela dagen så satte jag upp en lapp och bad mina grannar om att få tvätta hela dagen och det gjorde jag. . .endast saftsilen och ett par badbyxor kvar efter att jag var färdig :) JAG ÄR BÄST!!!


Anna och jag hämtade ihop, vi e bra på d :) då ville Gabriel leka med Alicia så det fick han. . .


jag fick gå till Vc med Wilmer som visade sig ha en lätt hjärnskakning efter fallet och blev ordinerad vila. . .hmm. . .hur får man en 18-månaders att vila???


på kvällen var jag på en jättemysig prommis med Anna och Bajs-Bosse och efter duschen somnade jag riktigt gott. . .


idag var det till at stiga upp vid 7.15 med Gabriel och lämna honom i skolan, Zakarias e fortfarande febrig och hostig som bara den så idag satte jag in molli på honom och Wilmer som oxå börjat snora och hosta. . .


nu ska jag in i duschen efter morgonpasset och sen lite vila innan jag hämtar Gabriel på Minimalerna vid 15. . . .



Av Theres - 16 november 2010 21:15



sååå tråkigt. . .gammelmorfar Kjellke ska begravas och jag kan inte följa med, det får inte följa med några barn och begravningen är en fredag kl.11.00 . . vem är ledig då som kan ha våra 3 hulliganer???

så jag får vackert vara hemma med våra barn istället för att ta farväl av Kjellke, jaja jag får la gå dit efteråt och se graven iaf med barnen för dom kommer också att vilja ta farväl om jag känner dom rätt. . .dom träffade honom iaf dagligen tills han blev sjuk. . .


ska nu kika färdig på House och sen blir det sängen. . .e inget bra sällskap just nu i vilket fall. . .

Av Theres - 16 november 2010 15:24



gårdagen fortsatte jag med samma energi som på morgonen men idag e den som bortblåst. . .


Gabriel har sovit över hos farmor och farfar så det var hur lugnt som helst igårkväll. . .och hur skönt var inte det att inte behöva ställa klockan, jag vaknade vid 8.00 av att Zakarias tittade på tvn, Wilmer sov till 8.45

Zakarias har fortfarande feber och Wilmer är supersnorig. . .hoppas det går över fort. . .


när jag skulle hämta Gabriel idag så var jag 4 min sen och när jag ser att han står i mitten av skolgården helt själv stack det till i hjärtat. . .när han fick syn på mig bröt han ihop fullständigt, hemlängtan sa han att det var. . .hoppas det är något så enkelt men han ville sova över i natt igen :) haha


nu är det nörkt ute och jag e supertrött. . .ingen energi alls idag faktiskt. . .

jaja imon e en ny dag!!!

man kanske skulle ställa klockan och hoppas på att det vart darför jag hade sån energi igår ;)


nu ska jag packa Gabriels väskor som Pär ska gå upp med när han kommer hem :)

sen ska jag göra en soppa till resten av familjen ikväll mmm varmt och gott med soppa när det ligger på nollan utanför :)



Av Theres - 15 november 2010 10:08



vad mycket jag har fått gjort nu på morronen, fixat utedagsfika, gett alla frukost, inte bråkat med Gabriel eller Zakarias, Zakarias är sjuk, Wilmer tog sovmorgon, lämnat Gabriel i skolan, hälsat på Anna och de nya katterna, diskat, klätt på Wilmer, bytt i Wilmers säng, plockat ur skåpet bredvid fläkten, länsat på bänken under skåpet, plockat undan all tvätten som låg i fina högar i tv-rummet och nu sitter jag ner lite faktiskt ;)

Av Theres - 14 november 2010 21:52



har haft en underbar helg ute i Jät hos pappsen. . .

igår hade vi en supertrevlig kväll hemma hos Kitina, Fredrik och flickorna!!!

Gabriel sov över ;)


idag vart det en väldigt sen frukost då pappa har varit på 2 olika efterfester och sen kollat på tv till 3.30 eller 4.30 hahahaha bra koll !!!


sen kom syrran och då fikade vi lite sen åkte vi ner till Kitina och Fredrik för att hämta Gabriel då fikade vi lite där med. . .


sen åkte vi hem och efter att ha gjort iordning oss så blev det middag hemma hos farmor och farfar. . .


sen hem och fixa lite i köket då det ska komma några och doma i skåpet bredvid fläkten. . .hoppas dom gör det medans vi e på små & stora imon ;)

undrar hur man löser det med hunden då. . .hmm???


jaja nu ska Svante ut en runda och sen blir det mys framför en film i sängen. . .


Nattisen  

Av Theres - 13 november 2010 19:39



igår kom vi till pappsen och hade en supermysig kväll med pappa. . .


idag har det varit jakt på hög nivå. . .för pappsen och hela Jäts jaktlag. . .Ebba smsade mig och 

idag har det varit jakt på hög nivå. . .för pappsen och hela Jäts jaktlag. . .Ebba smsade mig och undrade om vi vart i Jät. . .leksugen kan man tro så då kom Kitina och flickorna och till lunch kom även Fredrik och lunchade. . .

undrade om vi vart i Jät. . .leksugen kan man tro så då kom Kitina och flickorna och till lunch kom även Fredrik och lunchade. . .


Gabriel har varit ganska lugn senaste dagarna. . .och även fått tillbaka aptiten. . .


just nu sitter vi myser i en lite mysig stuga i Jät hemma hos Kitina och Fredrik, de stora barnen sitter i två olika rum med sina kusiner och kikar på film. . .

imon e det farsdag och då blir det att fira både i Jät och på Nyborgsvägen i Ingelstad. . .


CYA!!

Av Theres - 12 november 2010 14:42



Wilmer somnade snabbt och då passade jag på att diska upp så vi slipper det när vi kommer hem på söndag. . .när han vaknade så käkade vi lite lunch och då kom pappsen (morfen) så vi packade in oss och hämtade Gabriel innan vi fortsatte turen ut till Jät där vi befinner oss nu!!!

så jäkla skönt att inga ord kan beskriva det!!!


pappsen körde ner till slaktebon för att slakta en älgkalv och vi har precis käkat lite mellis fr ikväll blir det kött,potatis och sås mmmm. . .balsam för själen!!

Av Theres - 12 november 2010 08:54



bion var sådär . . .märks när inte barnen e me på notorna. . .


vi kom hem och la kidsen direkt och dom somnade :) så nice!!!

efter det så åt vi lite och drack lite vin. . .


sen kommer bomben: att vi har fastnat i ett fjortisträsk. . .så tragiskt. . .

men det e inte vårt val så vi kan inte göra mer än vi gjort och gå vidare men det är så tråkigt. . .vi som inte alls uppfattade kvällen sån. . .


nu på morgonen har jag packat allt som ska med till morfen i helgen och gått med Gabriel till skolan och nu har jag precis tagit sista klunken på min morrondrink :) nu blir det lite slappe och sen ska jag diska upp och slänga alla sopor, inte skoj att komma hem till. . .


Ovido - Quiz & Flashcards