Theres A Grammelstorff

Alla inlägg den 24 februari 2012

Av Theres - 24 februari 2012 20:49

Natten spenderades med en skrikande Wilmer som hade superont i örat. . .så vi har nog sovit ca 3 h sammanlagt. . .

Så idag ringde vi vc igen så Pär fick ta sig dit medans jag och Jonathan begav oss till stan för att lyssna på bäbisen och mäta magen. . .där såg allting fint ut =))

När jag skulle till apoteket för att hämta ut mera Mollipect så ringde jag till Pär först för att kolla om Wilmer skulle ha något och jodå, dubbelsidig öroninflammation hade han. . .Pär visste inte att ingen av våra barn inte fixar Kåvepenin så det var det han hade fått utskrivet. . .och mycket riktigt får vi inte i honom det. . .så vi får la se hur det är på måndag. . .


Ikväll var första gången vi var ute hela familjensen jag vet inte när. . .Vi vart en tur te affen för att handla lite fredagsmys. . .innan vi hann så långt som till lösgodiset så säger Gabriel att Zakarias sitter på golvet framför och "tittar" på det. . .hmm börjar ana oråd men orkade inte ta det just då. . .dom fick det dom ville och vi begav oss hemåt. . .när vi kommer hem så springer de stora upp och börjar bygga med det lego dom fått i affen, när jag kommer upp och sätter mig bredvid Zakarias är det detta jag ser:


   

Stora nässelutslag i hela ansiktet och på händerna som drog sig upp mot armbågarna. . .(det var mycket rödare i verkligeheten)


Efter ett samtal med 1177 och Jouren så gav vi honom tavegyl och nu har han varit uppe i nästan 2h efter det så nu får han gå och lägga sig. . . Imorgon ska vi till affen för att kolla vad den godisen innehöll som han pillade i sig. . .


Nu ligger minsann alla gossarna och vi ska svulla i oss godis =))


Kramen   


P.S behöver jag säga att vi är minst sagt j-ligt trötta på sjukdomar just nu. . .D.S

Ovido - Quiz & Flashcards