Theres A Grammelstorff

Alla inlägg den 29 februari 2012

Av Theres - 29 februari 2012 13:13

Har inte varit helt pigg än men nu börjar det ordna upp sig =)


I helgen vart det fullt upp som vanligt,

Zakarias hade utslag varje gång vi vart i affen. . .fattar fortfarande inte vad det är. . .

     

Pär va hemma i måndags med då vi vart till Bmm och träffade en läkare som verkade tro att det var vi som ville ha en igångsättning. . .jaja, vi får se hur det blir när det närmar sig. . . Vi har tid för det iaf. . .


Zakarias kom hem igår och jag står halvvägs upp i trappan och undrar vad han har gjort i nacken. . .då har gossen dragit en "lian" (jättetjockt rep) fram och tillbaka i nacken så det har gått hål. . . JIPPI!! Det var fösta gympan det. . .

Shit vad bra det går för dom att ha extra koll på honom. . .fattar inte vad som ska krävas för att det ska hända på riktigt att dom har det. . . vad ska hända liksom?? Han pinkar ner sig nästan varje dag och detta är inte första gången han skadar sig där som dom inte vet något om. . .

Måste man börja 1an för att få extrahjälp?? Hmm får nog snart bli ett samtal med rektorn för att ställa dessa frågor igen. . .

   

Alsolomslag över natten hade han. . .hoppas det inte kommer något skit i det under dagen men med hans tur så lär det väl bli något. . .kan inte tänka mig att dom där repen är rena direkt =)

Han har haft det tuffe senaste månaden så nu hoppas vi att det vänder för honom!!


Nu kommer snart farmor hem med killarna och då vankas det mellis =))


Kramen   



Ovido - Quiz & Flashcards