Theres A Grammelstorff

Alla inlägg den 6 januari 2013

Av Theres - 6 januari 2013 19:14

Kvällsmaten är nere, Moltas sover, Wilmer ligger och är nära dimman. Jag ska strax läsa för de store och sen är det lite kvar att dona med innan soffan bjuder upp till mys.

Imorgon ska de 2 stora med sin farmor och farfar in till deras kusin i staden och leka och mysa :-) hoppas att det går bra och att dom inte bråkar för mycket. . .
Nu märks det att dom har svårt att använda språket på ett bra sätt, mycket svordomar och fula ord haglar tätt just nu. . .hoppas det går över fort ;-) fast med facit i hand så vet jag ju att det går lite längre tid än för andra. Jobbigt när man ser på dom hur dåligt samvete dom får efteråt, svårt att vara så där pedagogisk alla gånger med. Vi vet ju precis hur vi ska göra men vem klarar av att någon skriker håll käften uppe i ansiktet 20 gånger utan att reagera?? Inte vi iaf, ibland går det och ibland börjar jag skratta eller blir jag helt enkelt förbannad. . .inget jag vill men kan inte styra över. .

Nu blir det iaf lite högläsning.

Kram!!!

Av Theres - 6 januari 2013 13:37

Nu är lunchen intagen och tvätten är tyvärr inte slut. . .så det är bara att bryta ihop och komma igen :-)

Vi har en hyfsat lugn dag än så länge. . .

Kram på er!!

Av Theres - 6 januari 2013 09:37

. . .detta jullov som vi myser vid frukostbordet hela familjen.
Och hur mycket jag än gillar att mysa med alla så ska det bli skönt när vi imorgon återgår till rutinerna :-) underbart!!

Wilmer är pigg igen, svinkopporna är borta (man måste älska alsolsprit!!) och febern är borta :-) får vi se nu hur länge det varar när dagis drar igång på tisdag. . .
Moltas inhalera och prickarna ät något bättre. Bäst är dom när vi är ute. . .

Idag ska vi lägga/hänga in kläder och kolla vad som ska förberedas inför veckan som kommer. . .

Kram på denna kyliga söndag!!!

Ovido - Quiz & Flashcards