Theres A Grammelstorff

Alla inlägg under september 2012

Av Theres - 19 september 2012 15:13

Krabb det här! Kramen

 
Av Theres - 19 september 2012 10:25

Sitter just nu och knaprar mellis medans Moltas sover i vagnen efter en runda på Korallen där vi lämnade Wilmer och en runda i affen för lite påfyllnad =)

 


Pär vart på fm igår för Zakarias klass och då utbryter Gabriels första STORA utrbortt sen skolan började. . .jag fick ringa hem Pär, jag kunde inte vara med Gabriel samtidigt som de andra kidsen behövde någon som pratade med dom. . .Zakarias har alltid mycket frågor när Gabriel har sina utbrott.

När vi väl kunde sätta oss i soffan vid 21.30 så berättade Pär om alla rutiner och ritualer som Gabriel berättat för honom om. . . Inte lustigt att han är trött efter skolan och behöver vila. . . ta bara en sån sak som när vi ska käka mat från pizzerian, då måste han hålla reda på om det ska bli pizza eller kebab och vilken veckodag det är så att det blir varannan, tänk vad det måste kräva av honom. Idag frågade jag (vet inte varför) om han ville ha marmelad eller ost på sin macka han skulle ha med sig till skolan "alla dessa val, jag orkar inte mer" vart svaret. . .en ganska enkel fråga för de flesta som bara blev för mycket för honom. . .


Nog om detta, nu ska jag försöka sova lite då det vart lite sent igår ;)


Kram på er    

Av Theres - 18 september 2012 18:15

Hela em har jag legat i sängen med Moltas och haft världens ägglossning. . . Hur ont kan det göra liksom??? GRYMT är det iaf. . .


Idag har jag, Moltas och pappa varit och fikat med mormor=MYS!!

När vi hade fikat och pratat så dikade jag upp och sen vart jag hem för att käka lite lunch innan killarna kom hem och vi hämtade hem Wilmer som hade haft det kanonbra på sin Korallen, han har hur mysiga "fröknar" som helst verkligen!!!

Han ville inte alls gå idag, "jag vill vara hemma med dig mamma" så jag bestämde med mig själv att om han blir jätteledsen när vi är där och han inte vill gå in så får han följa med hem igen men han sprang in som vanligt och hade inte tid att säga Hej då :D Sen ville han inte följa med hem så det var ju ett kanonbra betyg till Korallen!!


Vi har för övrigt fått nya grannar under oss =) Kul när det kommer nytt folk, tänker att nästa gång jag ser dom ute så får man ju ta sig ett litet snack =) och berätta om våra gossar, vi låter mycket och högt men det är altid bra att förklara varför det är så. . .


Killarna har för övrigt kommit in i en väldigt tråkig period då allt ska låta så högt som möjligt, den som låter högs och mest när den dör vinner liksom. . .


Jaja, det märks att rutinerna har satt sig nu från skolstarten och det är alltid skönt men när det lagt sig så brukar det komma något nytt :S


Ikväll är Pär på föräldramöte för Zakarias klass får se om han kommer hem med lite rolig info sen =)


Nu ska jag läsa för alla kidsen och hoppas att Moltas låter detta hända då han är inne i en jättegnällig fas som kan gå över när den vill kan jag lova. . .


Kram på er!!

 

Av Theres - 17 september 2012 10:25

Det är då 2 saker som inte går ihop sig. . .om man inte har j*ligt bra löner då förstås. . . Visst då har inte alla kidsen ADHD (än) vågar inte säga för mycket. . .men de 2 stora lämnar ju inga kläder efter sig som de små kan ha och Wilmer har leker ju som sina syskon gör det vill säga han leker både högt och lågt så hans kläder måste också hålla och det har bara varit Polarns kläder som hållt än så länge =) och då vår minste plutt inte kan några av de vinterkläder som vi hade sparade pga av att han är ett uns större än vad de var så funkar det inte heller. . .

Det här innefattar vaarsin overall och varsin jacka till våra 4 barn:

 


Sitter nu och kollar Polarns Köp & Sälj för fullt ;)


Kram på er!! )och har ni penga ni inte vet vart ni ska göra av så vet ni vart ni ska vända er ;) 

Av Theres - 15 september 2012 13:39

Syskonmys hemma hos Kent :)

 
Av Theres - 13 september 2012 15:23

Sitter i bussen på väg hem från ett ganska tråkigt och något meningslöst möte. . . Hoppas verkligen resten ger mer. . . Kram på er!

 
Av Theres - 13 september 2012 10:18

Vart inne på denna sidan: http://www.rockbysweden.com/ och blev helt tagen av smyckena som fanns där och deras otroligt vackra namn. . .har nu lagt in en önskelist hos Pär ;) ;) (blink blink)

LIVIN ON A PRAYER R1126

"Livin on a prayer"


ANGEL R1241

"angel"


Nu kan jag inte släppa det riktigt. . . Måste dock snart ladda om då jag ska till stan och gå med Pär på ett möte på NP-enheten. Ska bli spännande och otroligt skönt att se och träffa andra!!

Hoppas även att dom vill vara med i ett nytt projekt ;)

Mer info om det kommer senare ;)


kram på er!!

Av Theres - 13 september 2012 06:25

Här ligger jag med sängen full med barn. Den enda som saknas är Zakarias som ligger väl nerbäddad under sitt täcke och sover. Moltas ligger iofs i sin säng och äter vilket mysigt ljud det är! Snart drar dagen igång med allt vad som innebär denna dag. Ner kommer senare ;) Kram på er morgonpigga för nu ska jag sova i 30 min till :D

 
Ovido - Quiz & Flashcards