Theres A Grammelstorff

Alla inlägg den 16 juli 2012

Av Theres - 16 juli 2012 12:53

Har nu ståt länge och väl i duschen och funderat. . .

Tänk vilken tur han hade Pelle Sandstrak som lyssnade på radion just den dagen. . . Att han fick iväg brevet från fängelset. . . Att professorn kom till Norge. . . Att han var i Norge själv när han kom. . . Vilken hjälp han fick. . .

Funderar vidare. . . Om han nu kunde få över 5000:- för att handla kaffe för varför läggs det då inte mer pengar på hjälpmedel??? Jag har en hel lista på saker som skulle kunna hjälpa våra barn något galet mycket men det får vi bekosta själva. . .hur ska man ha råd med det????!!!

Hmm. . .


Får grunna vidare på det här. . .


Kram på er!!

Av Theres - 16 juli 2012 10:30

Svettigt och alldeles UNDERBART!!! Vart det idag att träna!!! Önskar det hade gett mer resultat bara men men det kommer väl. . . Tack SNÄLLA, GOA, UNDERBARA, GLADA, KIM för att du finns och att jag kan ventilera mig tillsammans med dig!! Det är alltid lika skönt att ha varit och laddat batterierna med dig!!!


Just har jag ätit frukost och ska snart hoppa in i duschen för att forsätta dagen =) Vilket skitväder bara. . .vet inte vad vi ska hitta på. . .hmm. . .kanske åker pärlorna fram igen =)


Kramen på er alla   


Av Theres - 16 juli 2012 07:16

Det kan man göra en annan dag tycker Moltas ;) Nä skojar bara, han somnade vid 19 igår och vaknade vid 3 då ville han vara vaken till 5 för sen sova tills nu =) Tur att han nöjer sig med att ligga mellan och bara jollra =)


Nu snart blir det till att använda den här ;)

 


Kramen <3

Ovido - Quiz & Flashcards