Theres A Grammelstorff

Alla inlägg under november 2012

Av Theres - 16 november 2012 15:10

För en stund sen åkte Agneta från Bup hem och vilken hjälp hon är =) En riktig problemlösare!! VI hade en psykolog i början av vår tid på Bup som hette Anna och jösses vad bra hon var. . .hela tiden spånar efter nya lösningar och sätt för att underlätta och jobba vidare =)


Pär stack precis till affen och jag googlar recept på att göra egna chips ;) måste ju funka eller hur, har ni något bra så säg till eller länka =)


Nu ska jag gå till bästa Wilmer som ligger i badkaret och krypa ner med honom och leka vattenkrig=MYS!!! ;)


Kram på er!!

Av Theres - 16 november 2012 11:37

Snart är det dags att ta det årliga julkortet på kidsen och jag lääängtar!!!

Tills dess får jag nöja mig med att klicka hem förstoringen på Wilmer som äntligen har kommit ;) Tycker dock att det är rätt kasst att man får betala en mass exp.avgifter, jag kan ju inte hjälpa att dom inte kan samfrakta. . . Syskon kunde la komma i samma kuvert??


Wilmer ska mysa lite framför en film nu medans mat och röj pågår ;)

 


Men nu blir det dock att röja lite till och så hoppas vi att pappa och Zakarias kommer strax. . .


Kram

Av Theres - 16 november 2012 08:25

I natt har han haft det kämpigt lillgossen. Att man aldrig lär sig att inget säga "jo, nu mår han mycket bättre!" Jaja, han har inhalerat i natt och sover nu som en liten gris i vår säng =)


Zakarias och Pär åkte med bussen vid 7.20 då Zakarias har en tid hos ögonläkaren, som han har längtat!!! Han vill ha glasögon den token ;)


Här hemma har vi (jag och Willmer) ätit en ny gröt ;) har kommit in i ett stim med att komponera olika smaker på gröten så vi slipper ösa på sylt eller äppelmos som innehåller en massa socker ;) så idag vart det choklad och banan och det var så sjukt gott!!!! Valde en 70% choklad och det var en hit både hos mig och Wilmer =)


 


Nu ska vi mysa lite framför tvn innan vi ska städa, bädda alla sängarna (tar lite tid faktiskt) för i em kommer Agneta från Bup och ska utvärdera hur det gått med våra lysknappar ;) Det har gått kanon, han slutade nästan omgående MEN ticsen har blivit galna. . .vi visste ju att det kunde bli så men vi får nog prata med henne om det. . .som det är nu så har han massa tics, ticsångest och får attarax på kvällarna. . .


Jaja, nu mys!!


Kram på er!!

Av Theres - 15 november 2012 14:32

Nu sitter jag och myser i soffan med killarna medans kakan bakas i ugnen =)

Idag har både Wilmer och Zakarias tagit helg =) Zakarias ska till ögonläkaren imorgon och "kolla" läget, han kisar och klagar på att han inte ser riktgit och har ont i huvudet när han har läst osv så det är lika bra att kolla upp det och eftersom man måste vara 8 år för att gå till en optiker så måste en skolsköterska skriva en remiss. . .


Nu ska vi kika färdigt på den här killen och fika kaka när den är färdig =)

Underbara Emil i Lönneberga "tror minsann han har en släng av ADHD"-Gabriel 9 år


Kram på er!!

Av Theres - 15 november 2012 10:28

Igår så la vi Moltas i vagnen vi har i lägenheten och så sov Pär på soffan och jag gick och la mig i sängen och vaknade inte förräns Pär väckte mig innan han gick till bussen och ska jag vara ärlig så har jag inte en aning om hur natten varit för Moltas men jag har fått sova så jag är fit for fight =)


Så nu på morgonen har jag tränat och lagat god god gröt med blåbär och banan i mmmmm det var sååå gott!!

Och en makrillmacka till det!!!

 


Nu ska jag lägga mig bredvid Moltas och hoppas på det bästa för det känns att jag har lite att ta igen ;)


Kram!!


Av Theres - 14 november 2012 16:42

Ska det bli åka av =) mer om det senare ;)


Här har vi em-mys jag och killarna och snart kommer Pär hem och då blir det att laga käk och då ska jag passa på att dansa lite =)


   

Så då fick tom spisen komma in i tv-rummet en stund, bara jg fick slumra några minuter ;)


Kram!!

Av Theres - 14 november 2012 12:44

Vi har spenderat dagen i soffan då han är ur balans gossen. . . Han har sovit på mig sen igår ;) Mysig men nu är jag lite trött med minsann ;) (läs: galet mycket)

 


Tur att vi har världens bästa gossar så Zakarias får passa honom medans jag hämtar Wilmer if han sover då =)

Vi har ganska tidigt låtit dom ta ansvar genom att passa sina syskon vilket fungerar galet bra!! =) Självklart så kan dom ringa mig närsom och så har jag oftast babyvakten på så kan dom prata med mig där genom =)

Men dom är så duktiga och ansvarsfulla när det gäller =)


Fick skriva under ett papper förra veckan om att vi tillåter Zakarias att cykla själv till skolan. Vi undviker en massa bråk genom det och då mår vi alla bättre och framförallt så fixar han det galant!!


Jag är sååå stolt över mina killar!!

Nu ska jag passa på att äta lite medans Moltas har gosat in sig i soffan iaf för 5 minuter ;)


Kram på er!!

Av Theres - 14 november 2012 10:44

Ordet trött är för länge sen förbi. . .

På över 1 mån nu så har jag max fått sova 4 timmar/natt. . .

Igår vart Pär in till barnakuten med Moltas som fick andas lite ventoline och smaska på betapred och denna natten har varit by far den värsta sen han föddes!!! Han har skrikit och kastat sig fram och tillbaka helt galet mycket och skrikit, bajsat, skrikit, sovit på mig, snorat, rosslat och verkligen mått sämre än på läänge även om han mådde dåligt i helgen så är det ingenting. . .och gissa vem som sover som en stock nu??? Jo Moltas ;)

Nu skulle vi ge betapred i 3 dagar och är han inte bättre efter det så skulle vi höra av oss igen. . .

Lille tusse så jobbigt han har det ibland. . .

   

Så här såg det ut imorse vid frukostbordet tills Moltas skrek sig genomsvettig igen. . .


Nu vaknade han genom att skrika!!!


Kram på er och hoppas ni har en bättre dag ;)


Ovido - Quiz & Flashcards