Theres A Grammelstorff

Alla inlägg under november 2012

Av Theres - 13 november 2012 09:27

Morgonmyset med Moltas var det världklass på =) Vi käkade gröt och han snorade, hostade, snorade, rosslade, snorade, snorade. . .

Jag ringde även till Vc för att jag ville dom skulle kolla öronen men där var det inte rött iaf men dock vätska bakom vänster öra :S så det var nässpray och alvedon och ipren ett tag till. . .


Så passade jag på att ringa till Barnmottagningen och där tyckte dom att han skulle komma in till barnakuten eftersom han har fått gå på airomoren så pass mycket nu över helgen. . .så Pär kommer med bussen och jag ställer på vagnen och han åker med Moltasen in medans jag stannar hemma och sköter hämtningar och allt som ska till härhemma. .


Väcka gossen så vi hinner klä oss och dona lite innan han ska åka buss =)


Kan tyvärr inte ladda upp bilder men det kommer så fort jag kan =)


Kram på er!!


Av Theres - 12 november 2012 11:13

 

Jag kan verkligen rekommendera mormorsrutefiltar både på facebook och på hennes blogg =) Hon gör helt fantastiska saker ;)


Kram

Av Theres - 12 november 2012 09:05

Igår vart Wilmer och Moltas täppta igen och ögonen började rinna så nu inväntar vi bara febern. . .


Jag blir såååååå arg på föräldrar som lämnar sina barn på förskolan när man är hemma med andra syskon som är sjuka eller när dom ena dagen skriver på fejjan att idag är vi hemma med____ som har/är______ och nästa dag så skriver dom att Nu ska vi iväg till dagis???????!!!!!!!!!!! WTF!!!!???? Så kan dom även skriva: Jag fattar inte varför vi aldrig blir friska? HAHAHA


Jag vet varför vi aldrig blir friska. . .för andra inte kan hålla sina sjuka barn hemma. . .så nu får Wilmer stanna hemma igen från Korallen. Han hinner gå en vecka och då hittar han något virus och sen får han vara hemma 1-2 veckor igen. . . Nu är han inte bara lite snuvig utan han ligger och slötittar på tv, näsan är täppt, ögonen rinner och han är allmänt slö. . .

Moltas sover ca 3 ggr/dag nu när han inte är pigg och äter dygnet runt, han får alvedon och ipren morgon och kväll för att kunna ligga ner och sova så imorgon blir det att ringa till vc så dom får kolla hans öron för nu har han vaknat och skrikit i ca 1 v på nätterna och är verkligen inte nöjd med att ligga ner. . .


Moltas ska ha 10-15 infektioner/år och Wilmer 8-10 infektioner/år de stora vet jag inte men inte alls så många. . .


     

Så här såg gossarna ut igår när jag skulle lägga mig, nerkurade och frusna så det var ju litet väntat men jag hoppades in i det sista!!


Nu ska jag krypa ner bredvid Wilmer och mysa lite =)


Kram på er alla och hoppas ni slipper vara sjuka!!



Av Theres - 11 november 2012 22:33

Måste ju bara dela med mig om hur nöjd jag är med nästan hela helgen!!!!

Vi har bara myst och donat och städat och då trivs vi bra i vår familj ;) udda men så funkar vi =)


Har även hittat en ny funktion på vårt Wii-spel Just Dance 3 där jag tränar och bränner jäklar i det ;)  att man kunde ha så roligt medans svetten rinner =)

          

Då det strulat hela helgen med att ladda upp bilder på bloggen så fick jag inte med påsen ;) Men det kommer så fort det vill sig. . . Denna fina hakklapp och filt kom på posten i fredags =)

Nu väntar sängen =)


Kram på er och nu håller vi tummarna för att Moltas och Wilmer vaknar friska imorgon!!






Av Theres - 10 november 2012 10:25

Igår så var det Wii-maraton här hemma med kidsen och jösses vad roligt vi hade!!! Vi spelade Just Dance 3 så det får nog minsann bli 4:an i julklapp ;)


Jag skulle träna nu på morgonen och då ville dom att jag skulle spela Just Dance så det fick dt blli och då hittade jag en funktion på spelet där man lägger in sig och får ett veckoprogram där man skulle bränna 3500 kal/vecka så 500 om dagen MEN när jag var färdig så upptäckte jag att jag bränt 2089 på ca 40 min så visst var det värt det!!! Inte fel med duschen efter det vill jag lova ;) Så det får det bli några gånger i veckan helt klart!! + plankan så klart ;) hihi




Nu över till min längtan som består av att kunna gå på toa när jag behöver. . .Tänk vad skönt att inte jämt vara förstoppad för att man håller sig och sen går det ju över och då är det ju försent. . . Att kissa mer än 3 ggr/dag hade ju varit hur coolt som helst. Men jag säger som min förra chef: Lönen för hårt arbete får vi kanske inte i pengar utan i himlen en dag <3


Nu blir det lite mer Wii innan vi ska städa och flytta runt lite elektronik =9


Kram på er!!

Av Theres - 9 november 2012 22:36

Mysigt att inte behöva lägga sig i en tom säng! Läsa en liten mening i boken. Finns inget skönare än att somna med boken i handen ;) Nattisen på er <3

 
Av Theres - 9 november 2012 11:48

Tänk att något så sött kan göra så fruktansvärt äckliga saker???!!!!!!!

   

Han är som sagt inne i en växtperiod och då har han nu börjat bajsa på nätterna så rumpan är helt skinnflådd på morgonen när vi byter blöja. . .


No me äckligheter ;) Nu har vi varit i affen jag, Pär, Wilmer och Moltas =)

Vi har käkat lunch och nu lite fika innan vi hämtar gossarna i skolan =) SEN ÄR DET HELG!!!!


Kram på er alla!!!


Av Theres - 8 november 2012 09:31

Jag och Alfons Åberg gillar mååånga lingonbåtar på gröten!!! Supergod frukost och det går fort att göra i micron och jag håller mig mätt länge =) Win win som jag ser det ;)

 

 Vi har skickat iväg de stora killarna i 2 omgångar då Gabriel börjar 10 min tidgare på torsdagar =)

Lämnat Wilmer på Korallen och ätit god god frukost ;)


Moltas har för övrigt en växtperiod just nu då han äter sig igenom dygnets alla timmar känns det som. . . I natt åt han 2 ggr, vad bortskämd man blir ;) fast hellre att han äter än att han ska skrika för att han inte får luft eller har ont. . .

 

Tung blir tyngre =)


Nu ska han sova lite och jag ska lägga mig för att läsa =) ikväll är det dags för bio nummer 2, Små & stora-kvällen och utprovning av träningsset på innebandyn!!!! Galet hur det kan köra ihop sig ibland. . .och ja, just det, pappa ska hämta ett papper vid 18.30 så visst är alla sakerna samtidigt ;)


Kram på er alla för nu ska jag samla kraft =)

Ovido - Quiz & Flashcards