Theres A Grammelstorff

Alla inlägg den 27 juni 2012

Av Theres - 27 juni 2012 22:57

Vilket fruktansvärt tilltyg det är!!! Men det har funkat att träna idag. . .var på gymmet som vanligt i drygt 1,5h. . .SÅÅÅ SKÖNT!!! Ett underbart sätt att göra av med negativ energi på. . .


Gabriel har kusin Ebba här som sover över så det har fnissats en del under kvällen men nu trorjag minsann dom sover =) Zakarias följde med till Jät och sover över hos Ebbas lillasyster Tindra =)

Wilmer och Moltas har sovit längst =) Moltas har börjat sova längre (nu gör han inte det när jag skrev det här) Har varit och köpt medicin till honom så han får bajsa med bara. . .


Nu sitter jag med en kopp te och ska kika färdigt på Smurfarna med Pärsing =)

 


Nattisen    kram

Av Theres - 27 juni 2012 10:26

Nu har jag cyklat 4,5 km, gjort plankan (på knän) 4x40, raka situps 4x30, sneda situps 4x30 på varje sida =) och knip 4x40 så nu e jag ganksa nöjd för denna gång =)

     

Nu väntar duschen på mig =) Ska visst te farmor och farfar och fika med i em ;) Gottit!!


Kramen   


haha måste bara visa mina underbara barn =)

     

Av Theres - 27 juni 2012 09:06

Röjer runt och flänger. . .skönt att få det överstökat på morgonen. . .ska ta en runda på cykeln också var min plan, hoppas bara det kan ingå i Moltas plan också. . .sällan vi har samma planer dock ;)

 


Nu ska jag ge gossarna frulle och sen blir det lite mer röj innan jag nöjer mig för idag, Pär får ta över ikväll när jag förhoppn ingsvis tar mig en tur te gymmet =)


Kramen   

Ovido - Quiz & Flashcards