Theres A Grammelstorff

Alla inlägg under juni 2012

Av Theres - 13 juni 2012 09:51

Vår lilla Transa har nu förvandlats tillbaka till Jonathan ;)

   


Jaja, nu har iaf Wilmer pinkat i mugg, vilken duktig kille!!

Nu har vi tid kl.11.15 hos doktorn :)


Kramen   

Av Theres - 13 juni 2012 09:15

Ja jösses vad fort det kan gå. . . Hade lite molande värk igår och idag kom jag knappt upp ur sängen, tur att Moltas trivs så bra i vår säng att han valde att ta en omgång sömn till. Stackars Wilmer har ont i magen när han kissar så nu har jag pratat med 1177 som inte kunde råda annat än att ringa till VC. "men han har ju ingen feber" Tänk om dom kunde tänka utanför ramarna bara ibland. . .alla barn är inte lika, undrar när dom ska inse det. . .


Jaja min älskade make insåg att det var dags att komma hem nu iaf så jag kan avlasta ryggen inann jag blir sjukskriven och han får vara hemma lääänge. . .


Nu ska jag hämta en mugg som Wilmer ska kissa i på Vc för att sen gå tillbaka vid 11.15 =)


Kramen   

Av Theres - 13 juni 2012 07:59

sina älskade bröder när dom cyklar till skolan. . .

 


Idag är det lite på schemat igen. . . Ev. fika i kvarnen med mammor och bäbisar från babymassagen och efter det så blir det babymassage =) MYS!!! Sen ikväll har Zakarias avslutning på fotbollen och jag ska dona lite med en present till imorgon då VÅR ÄLSKADE JONATHAN (transan) TAR STUDENTEN!!!


Men nu först ska jag andas ut morgonluften som blir förpestad varje morgon av alla upprörda, stimmiga och minst sagt ARGA barn. . .(och föräldrar) och se om jag behöver inga VC om Wilmers snopp, han vaknade inatt av att han hade ont i snoppen och magen när han kissade :S


Kramen   

Av Theres - 12 juni 2012 17:30

Efter skolan så vart vi hem till farmor och farfar för mellis ;) Farfar fixade Wilmers cykel och vi fikade och barnen lekte lite. . . När vi klädde på oss för att gå hem så fick jag ett sms kl. 16.17: Vart är du? Jag svarade att jag var hos Pärs föräldrar och då fick jag som fråga: Får jag sova där lite? Jag svarade inte utan gick hem med kidsen och då hittar vi detta på bilen:

   

Wilmer undrade vad han gjorde där?? Han sover. . . Varför där?? Han var väl trött. . . Jag tycker han kan sova i en säng!! hihi


"Väck mig vid nie, jag schååå schugen på kebabtalljik!!" "Moschter!! Du måschte det!!"

hahaha ja jösses ;)

Nu ligger lilla gubben och trynar i mosters säng. . . Tur fönstret är öppet annars hade vi vart berusade av ångorna!!


 


Nu är Gabriel på fotbollsträning och vi ska laga lite kvällsmat strax =)


Kramen   

Av Theres - 12 juni 2012 11:04

Jag börjar dagen med att göra detta i micron med Wilmers välling. . .

 


nyss hörde jag att Wilmer donar i köket, men tänker att han donar med sina köksgrejer så jag tänker inte så mycket på det men när jag kommer ut blir jag lipfärdig. . . .WIlmer har hällt ut all Moltas välling över köksgolvet och leker som bara den. . .Jag förklarar väldigt bestämt att mamma kommer strax, jag går ut på balkongen och ANDAS!!!!

Nu har jag förklarat att han kommer inte få någon välling på 2 dagar eftersom han har hällt ut Moltas pulver. . .


 


KRAM!!!   

Av Theres - 12 juni 2012 09:40

Igår vart jag och Moltasen iväg och planerade midsommarmaten ;) MMM så mycket gott vi ska äta!!! Underbart roligt ska vi ha också =)

Efter det så vart det föräldramöte där vi fick träffa Zakarias nya lärare och det tror jag kommer bli kanon!!! Kändes hur bra som helst =) Värklig känsla men men nån gång ska vara den första ;)


Sen så körde Jonathan igång med kläduppvisning, vad han kulle ha på sig idag på Skattjakten 2012 med sin skola =)


                         

Sista 4 bilderna är tagna nu på morgonen, SHIT vad roligt han kommer ha, jag minns hur roligt vi hade!!


Moltas äter nu max och ändå med max 2,5 timmars mellanrum :S jag blir knäpp snart. . .kan det vara något tokigt eller e han bara hungrig. . . .


   


Snygg-Wilmer har donat med mössan själv ;)


Kramen   

Av Theres - 11 juni 2012 15:27

Lagom till vi kom hem öste det ner. . .hade väligt treligt sällskap dock så det vart inte hela världen ;) Farmor var här med en kasse nybakta kringlor te gossarna så det har dom fikat på nu, jag har vart i tvätten och kört det som inte gick igår. . .

Vi 17-tiden så drar jag och Moltas till Skogsvägen för att planera midsommarmenyn =) MYS!!!

Efter det så möter vi upp pappa Pär och går på föräldramöte med Zakarias klass inför 1an =) Spnnande att träffa hans nya lärare.

Nu ska jag snart ner i tvättstugan och hämta upp handdukarna. . .


   


Kramen   

Av Theres - 11 juni 2012 12:45

Att cykla trehjuling och lämna att det är "ASKUL!!"

 
Ovido - Quiz & Flashcards