Theres A Grammelstorff

Alla inlägg under juni 2012

Av Theres - 27 juni 2012 22:57

Vilket fruktansvärt tilltyg det är!!! Men det har funkat att träna idag. . .var på gymmet som vanligt i drygt 1,5h. . .SÅÅÅ SKÖNT!!! Ett underbart sätt att göra av med negativ energi på. . .


Gabriel har kusin Ebba här som sover över så det har fnissats en del under kvällen men nu trorjag minsann dom sover =) Zakarias följde med till Jät och sover över hos Ebbas lillasyster Tindra =)

Wilmer och Moltas har sovit längst =) Moltas har börjat sova längre (nu gör han inte det när jag skrev det här) Har varit och köpt medicin till honom så han får bajsa med bara. . .


Nu sitter jag med en kopp te och ska kika färdigt på Smurfarna med Pärsing =)

 


Nattisen    kram

Av Theres - 27 juni 2012 10:26

Nu har jag cyklat 4,5 km, gjort plankan (på knän) 4x40, raka situps 4x30, sneda situps 4x30 på varje sida =) och knip 4x40 så nu e jag ganksa nöjd för denna gång =)

     

Nu väntar duschen på mig =) Ska visst te farmor och farfar och fika med i em ;) Gottit!!


Kramen   


haha måste bara visa mina underbara barn =)

     

Av Theres - 27 juni 2012 09:06

Röjer runt och flänger. . .skönt att få det överstökat på morgonen. . .ska ta en runda på cykeln också var min plan, hoppas bara det kan ingå i Moltas plan också. . .sällan vi har samma planer dock ;)

 


Nu ska jag ge gossarna frulle och sen blir det lite mer röj innan jag nöjer mig för idag, Pär får ta över ikväll när jag förhoppn ingsvis tar mig en tur te gymmet =)


Kramen   

Av Theres - 26 juni 2012 20:15


Så här känner jag just när jag tänker på att jag faktiskt blir besviken när jag tänker på att jag ville ha en lugn kvällsmat fast jag vet att det inte kan hända. . .att dom inte kan hjälpa det men att jag är j__ligt trött på det iaf. . .för att det blir ett så stort misslyckande för dom när dom lovat mig att inte göra det. . .

Jag har sååå många fula ord i huvudet just nu när jag tänker på det. . .tycker att det är NÅGOT orättvist att dom inte får slappna av någon gång. . .

Zakarias han har har också en massa stuf för sig. . . Just nu river han sig på armarna som bara den "för jag vill" och ritualer är något jag ser dom utf&

Av Theres - 26 juni 2012 10:03

Japp japp det fyller jag minsann och nej det är inte som när man var liten då jag hade ont i magen i en vecka innan jag skulle fylla år. . .vilken spänning det var =)


Kidsen kom springande vid 8.15 och skrek GRATTIS!!!! Vi ska lova dig att vi ska vara snlla idag och lyssna på dig!!

Sötnötarna gav mig detta i present (det varade till frukost)


 


Nu blir det lite mys med kidsen så får det bli tårta imorgon =)


Kramen på er och tänk på att ni är unika och helt fantastiska!!


Av Theres - 25 juni 2012 17:35

Wilmer han tog ett långsov efter en tråkig regnig dag. . .

 

Att sova på mamma <3


Det blev inget samtal till bettfysiologen idag. . .hur ska det gå till med mina kära barn hemma???

Jösses vilket liv det har varit idag, märks att vi varit orta hela helgen lång. . .

Bättre lycka imorgon. . .

Ska ringa angående alla 3 barnen. . .

Gabriel = Gnisslat sönder framtänderna

Zakarias = Samma som Gabriel

Wilmer = Biter ihop jättehårt (tuggar) på nätterna så han har ont i käkarna, öronen och huvudet. . .

Skönt att Moltas inte har några tänder än. . . .


Pär fick en snilleblixt att åka in till stan. . .så att min dag med kidsen blev liiiite längre. . .och JA det är jobbigt ibland. . . jag måste iväg och träna lite ikväll = egentid!!!


Kramen

Av Theres - 25 juni 2012 09:27

Just nu har Gabriel lagt till med en massa nya ljud. . . Andas in högt, gnugga framtänderna mot varandra så det har gått bort flisor, lysknappen på lillen, donar med händerna mm mm mm. . .galet mycket just nu som vi kanske helt enkelt inte märkt av när han var i skolan. . .men som nu har blivit väldigt tydligt.

Jag var och pratade med tandläkarchefen här på folktandvården i Ingelstad men under tiden jag pratade med honom så märkte jag att han hade noll erfarenhet och var inte öppen för att lära sig något nytt. . .hmm. . . "Det är bara att bryta den fula vanan" HA som om vi inte försökte i början innan vi visste vad det innebar att ha Tourette men käre tid då är man ju ute och cyklar. . .tom vår psykolog inne på Bup sa att vi skulle be honom sluta att göra så. . . Då har man inte kommit långt. . .


Jaja nu ska jag ringa till bettfysiologen. . .


Kramen på er och önska mig lycka till!!!

Av Theres - 25 juni 2012 08:36

och jag ligger och funderar. . .

Vi har nu landat och ska nu planera för att döpa Moltas =) Massa samtal att ringa bara, vill ju ha en lördag för Gabriel och Zakarias skull, det funkar inte att vara i kyrkan en söndag i 1,5 timme. . . Inget utrymme för pause efteråt och bara massa nya saker och vi kan inte sitta bredvid dom hela tiden. . . Måste välja färg te gossen också, hmm. . .har mina tankar åt brons det hade väl vart fint?? Gabriel hade blått, Zakarias hade orange och Wilmer hade grönt så nu är det dags för något nytt ;)


Jaja, nu ska jag sätta på en mys-film till Wilmer som varit vaken ganksa länge nu så får vi se när bröderna behagar att dyka upp =)



 


Kramen



Ovido - Quiz & Flashcards